Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Băut şi cu permisul suspendat, un tânăr de 26 de ani a ieşit cu BMW-ul în decor între Vâlcele şi Mărtineşti

Eveniment
Tools
Typography

Potrivit ISU Cluj, azi, 21 iunie, fost solicitată intervenţia unei autospeciale şi a unui echipaj SMURD ca urmare a faptului că între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti a avut lovc un eveniment rutier.

În autoturismul ieşit în afara părţii carosabile au fost găsite două persoane conştiente însă şoferul - un bărbat în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Cluj, în timp ce se deplasa pe DN1/E60 din direcţia Cluj-Napoca spre Turda, conducătorul auto în vârstă de 26 de ani, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului şi, nemairespectând direcţia de mers, a părăsit partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație de peste 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au procedat la verificarea permisului de conducere în bazele de date şi au descoperit că permisul de conducere a şoferului care ar fi provocat accidentul figura ca suspendat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS