Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Proiectil de peste 100 kg descoperit la Câmpia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Pe strada Republicii din Câmpia Turzii a fost descoperit un proiectil neexplodat de mari dimensiuni. Potrivit ISU Cluj, proiectilul este de calibrul 240 mm şi cântăreşte peste 100 de kilograme.

Forţele de intervenţie au fost alertatea de cei care au descoperit proiectilul, adică nişte muncitori care făceau săpături în zonă.

Cei de la ISU au mai informat că proiectilul este din al doilea război mondial şi a rămas neexplodat deoarece se afla în zonă mlăştinoasă.

În urma intervenţiei, proiectilul a fost ridicat, transportat şi depozitat de echipa pirotehnică a ISU Cluj, urmând ca distrugerea proiectilului să aibă loc într-unn poligon special amenajat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS