Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un pieton a fost accidentat mortal la Copăceni

Eveniment
Tools
Typography

În seara zilei de duminică, 1 noimebrie 2020, a avut loc un grav accident rutier pe raza localităţii Copăceni. Două autoturisme care se deplasau pe direcţia Cluj-Napoca - Turda au surprins şi accidentat mortal o persoană angajată în traversarea străzii.

La puţin timp după producerea evenimentului rutier, IPJ Cluj informa:

Din primele informații furnizate de IPJ Cluj, în seara zilei de duminică, 1 noimebrie, în jurul orei 20.05, un conducător auto de 41 de ani, din județul Timiș, care se deplasa pe DN1E60, în interiorul localității Copăceni, ar fi lovit un pieton angajat în traversarea părții carosabile.
În urma impactului, pietonul ar fi fost proiectat pe partea carosabilă, unde a fost acroșat de un al doilea conducător, de 33 de ani, din județul Harghita, care se deplasa în aceeași direcție de mers.
Din nefericire, în urma evenimentului  a rezultat decesul pietonului.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS