Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Incendiu, azi noapte, la Câmpia Turzii. Victimă, un bărbat în vârstă

Eveniment
Tools
Typography

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei municipiului Câmpia Turzii au intervenit, în cursul nopții trecute, pentru a stinge un incendiu, izbuc6 la o casa situată pe str. Cucului, din mun. Campia Turzii.

Alerta a fost primită în jurul orei 2.10, iar în momentul sosirii pompierilor, focul se extinsese de la locuința improvizată, de cca 15mp, la o anexă gospodărească situată pe proprietatea învecinată.

Focarele și efectele negative ale incendiului au fost înlăturate după cca 2 ore, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă.

În timpul intervenției polițiștii locali, prezenți la fața locului, au găsit în preajma locuinței un bărbat întins pe jos, care prezenta afecțiuni ușoare în urma incendiului, în stare de conștiență dar necooperant. Un echipaj SMURD a consultat bărbatul de cca 70 de ani și l-au transportat la spital.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS