Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

VIDEO | S-au jucat cu articole pirotehnice şi au aprins un depozit de furaje

Eveniment
Tools
Typography

ISU Cluj vine din nou şi atrage atenţia referitor la folosirea responsabilă a petardelor și artificiilor, precum și interzicerea jocului copiilor cu acestea. Şi asta pentru că în urmă cu câteva ore o astfel de joacă a dus la pagube considerabile.

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pe parcursul nopții trecute ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, comuna Câțcău.

Flăcările au cuprins clădirea, cu o suprafață de cca 140mp, în totalitate, până la sosirea pompierilor, iar accesul pe drumurile agricole către acesta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la cca 800 m față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri a fost în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de cca 5m. Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și cca 6 tone de baloți de fân.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS