Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Accident rutier grav la ieșirea de pe A3, către Nădășel

Eveniment
Tools
Typography

La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, s-a produs un accident rutier pe Autostrada A3, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Tânărul a fost descarcerat - de către pompierii Clujeni - dintre fiarele autoturismului deformat.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 23 de ani, din comuna Mărgău, care se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Nădășelu, ajuns la kilometrul 56, a intrat în coliziune față-spate cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Constanța.

“La fața locului au fost dislocate trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Bărbatul, extras de către salvatorii clujeni, suferise mai multe traumatisme și era în stare de inconștiență” mai adaugă şi ISU Cluj, precizând, imediat după producerea evenimentului, că tânărul “în aceste momente este transportat la spital în stare critică”.

De asemenea, IPJ Cluj precizează: “conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS