Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un autoturism s-a răsturnat pe plafon în apropiere de Vâlcele

Eveniment
Tools
Typography

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 9.20, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe partea carosabilă, în apropiere de localitatea Vâlcele.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.20, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți acesta. Patru persoane au fost consultate de către echipajele de salvatori prezente la fața locului, nici una dintre acestea nu a fost transportată la spital.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS