Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Motociclistă lovită de maşină lângă stadionul din Turda. Femeia a fost transportată la spital

Eveniment
Tools
Typography

În după-amiaza zilei de marţi, 4 mai, în apropierea stadionului din Turda a avut loc un eveniment rutier în urma căreia o femeie a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Potrivit IPJ Cluj, “Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, ajuns la intersecția cu strada Stadionului, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe sensul opus, condusă de o femeie de 47 de ani, din comuna Luna”.

ISU Cluuj informează că “La fața locului au fost dislocată și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, care a acordat primul ajutor calificat până la sosirea ambulanței. Femeia, la evaluarea primară, prezenta suspiciune de fractură la un picior, era în stare de conștiență și era cooperantă”.

De asemenea, IPJ Cluj mai informează că ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS