Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Accident la Turda intre un microbuz şi un autoturism. O persoană a fost consultată de SMURD

Eveniment
Tools
Typography

În zona intersecţiei străzilor Câmpiei şi Haţegului din Turda a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea a două autovehicule.

Potrivit ISU Cluj, în accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism la la momentul la care pompierii au ajuns la locul accidentului, au gasit două autovehicule avariate şi şi două persoane care au ieşit singure din maşini.

“Un bărbat de 30 de ani a fost consultat de echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital. De asemenea, colegii noștri au tractat cele două autovehicule, pentru a elibera circulația rutieră” precizează ISU Cluj, adăugând: “Pompierii turdeni au participat la intervenție cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD”.

Din punnctul de vedere al IPJ Cluj, “a rămas amiabilă”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS