Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Un clujean de 73 de ani a decedat în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Copăceni

Eveniment
Tools
Typography

Vineri, 8 aprilie, cu puţin înain6te de ora 18.00, pe raza localităţii Copăceni a avut loc un eveniment rutier cu urmări tragice: un bărbat a decedat.

ISU Cluj:

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au sprijinit aplicarea manevrelor de resuscitare unui bărbat care a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza localității Copăceni, alături de echipaje SMURD, SAJ și elicopter SMURD.
La fața locului salvatorii au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, iar bărbatul, în vârstă de cca 70 de ani, era întins în afara pe sol și nu mai prezenta semnale vitale.
Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit.

IPJ CLUJ:

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în jurul orei 17.50, pe DN1 E60, pe raza localității Copăceni.
Din primele date, un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Copăceni, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, fiind proiectat în afara părții carosabile.
La fața locului a fost solicitat elicopter SMURD, medici constatând decesul acestuia.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS