Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Intervenție la un incendiu care a afectat o clădire situată pe strada Horticulturii din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii turdeni au intervenit în această noapte la un incendiu care a afectat o clădire situată pe strada Horticulturii din municipiu.

Apelul de urgență a fost primit la ora 00:20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, alături de un echipaj SMURD. Incendiul a afectat o bucătărie de vară improvizată, pe o suprafață de aproximativ 12 mp. Nu au existat persoane rănite și nimeni nu a fost consultat de către paramedici. Cauza probabilă a incendiului este o defecțiune electrică.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS