Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Maşină “împachetată” de un tânăr rămas, în consecinţă, încarcerat

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Câțcău.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, unde a găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Înăuntrul acestuia se afla un tânăr de cca 20 de ani care prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior, era în stare de conștiență și era cooperant.

Salvatorii l-au evacuat din autoturism folosind echipamentele speciale astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS