Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Incendiu pe strada Salinelor din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un incendiu ce a cuprins o magazie de la o gospodărie situată pe strada Salinelor din Turda.

Flăcările au cuprins magazia pe o suprafață de aproximativ 50 de mp și s-au extins și la casa din vecinătate, pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. Două persoane au fost asistate de către echipajul SMURD.

Mai exact, este vorba despre o femeie care a suferit un atac de panică și un bărbat care prezintă ușoare arsuri la nivelul unui deget. Niciuna dintre aceste persoane nu va fi transportată la spital. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS