Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Incendiu la o casă din Cheia, noaptea trecută

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Cheia, comuna Mihai Viteazu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:25, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. Echipajele au constatat faptul că flăcările au afectat coșul de fum, parțial tavanul și un perete interior. În total, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 5 mp, iar intervenția promptă a făcut ca acesta să nu se extindă. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS