Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Accident la Câmpia Turzii  din cauza neacordării de prioritate. Două persoane transportate la spital!

Eveniment
Tools
Typography

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10, iar în accident au fost implicate două autoturisme.

De asemenea, ISU Cluj Informează că nu au existat persoane încarcerate, însă o femeie de 39 de ani și un bărbat de 47 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Ambii erau conștienți și cooperanți, fiind ulterior transportați la spital.

În plus, echipajul ISU Cluj a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Dacă informarea ISU a venit la ora 11.40, informarea IPJ Cluj a venit la ora 13.00: “Accident rutier produs în jurul orei 10.10, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Câmpia Turzii. Din cercetările preliminare a rezultat faptul că autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, la ieșirea dintr-o curte, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, în direcția municipiului Turda. Cel din urmă a fost transportat la spital, precum și o femeie din autoturismul condus de acesta, în vârstă de 38 de ani. Testările cu aparatul etilotest  a conducătorilor auto au avut rezultate negative.”.

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS