Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şi-a pierdut viaţa prins sub un tractor

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în cursul zilei de marţi, 21 martie,pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenția a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băișoara.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Băișoara, precum și o autospecială cu modul de descarcerare de la Turda. Victima se afla într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele nu au putut ajunge la fața locului cu autospecialele. Drept urmare, pompierii au fost nevoiți să meargă aproximativ trei kilometri pe jos. Victima a fost scoasă de sub tractor de către localnici, însă prezenta, din nefericire, leziuni incompatibile cu viața.

Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de aproximativ 53 de ani.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS