Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Buru. Trei autoturisme şi o motocicletă avariate

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială dotată cu echipamente de descarcerare la un accident rutier petrecut pe DN 75, în zona KM 145.

La fața locului pompierii au găsit trei autoturisme și o motocicletă avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani întins pe carosabil. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant, și prezenta mai multe traumatisme.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat bărbatului, iar apoi l-au predat echipajului SAJ pentru a fi transportat la spital.

Totodată, au fost asigurate la locul accidentului măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bateriilor și înlăturarea scurgerilor de combustibil de pe carosabil.

UPDATE - IPJ Cluj (17.16)
La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 75.
Din primele cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă 31 de ani, care în timp ce conducea autoturismul dinspre municipiului Turda, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe DJ 107 M, moment în care a acroșat o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula dinspre municipiul Turda.
Motociclistul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.
Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS