Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

(FOTO/VIDEO) Punct final la Produs de Cluj. Dorin Lojigan: “Îmi doresc să devină o tradiţie la Câmpia Turzii”

Eveniment
Tools
Typography

10 iulie a fost ultima zi - din cele trei - în care a avut loc târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii, târg aflat la a treia ediţie în municipiu, dar la a 57-a ediţie de când există.

Alăturat unui album de imagini de la târg - album postat pe reţeaua de socializare facebook - primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, scria:

Ia românească a domnit la Câmpia Turzii!
Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, la inițiativa și în parteneriat cu Asociația ”Produs de Cluj”, au organizat, în perioada 8 -10 iulie 2016, un eveniment specific de promovare a produselor, a valorilor tradiţiei şi a culturii din zona judeţului Cluj.
Astfel, proiectul ”Produs de Cluj” a adunat în Parcul Mare al Câmpiei Turzii aproximativ 50 de artizani și producători clujeni harnici și talentați, interpreți de muzică populară locali și din împrejurimi, activități specifice oferite copiilor în cadrul parcului de distracții, dar și un spectacol de magie pentru cei mici. 
Deși vremea a fost capricioasă uneori, aceste trei zile, prin intermediul unei organizări desăvârșite venite din partea unor profesioniști, au oferit locuitorilor orașului nostru un week-end de relaxare, de voie bună într-o atmosferă tradițională autentică. 
Produs de Cluj, prin îmbinarea tradiției cu bunul gust, ne-a bucurat sufletele, ne-a îndemnat să gândim și să simțim romanește, fiind un proiect care merită toată lauda și aprecierea noastră. 
Le mulțumim locuitorilor Câmpiei Turzii pentru respectul manifestat față de organizatori, artizani, producători, artiști, cultură și tradiție, prin participarea la eveniment și prin entuziasmul vizibil.
Pentru trei zile Campia Turzii a purtat ie romanească!

Pe de altă parte, într-o declaraţie pe care ne-a oferit-o spre finalul celei de-a treia zile a târgului, Dorin Lojigan mai spunea, printre altele: “Îmi doresc ca ceea ce s-a întâmplat astăzi să devină o tradiţie la Câmpia Turzii şi vreau să cred că anul viitor, peste doi ani, să ne întâlnim în aceeaşi organizare, cu artişti desăvârşiţi, dar mai ales cu meşteri populari care ştiu să promoveze nu atât produsul tradiţional românesc, cât îşi doresc să promoveze produsul tradiţional al judeţului Cluj”.

Dicolo de producători, de muzică şi distracţie, persoana din spatele întregului eveniment  a fost Ramona Moldovan, manager al Asociaţiei Produs de Cluj.

Într-o declaraţie  pe care ne-a oferit-o în exclusivitate tot în a treia zi a târgului, Ramona Moldovan spunea: “Considerăm acest eveniment din oraşul dumneavoastră un succes. Mi-ar fi plăcut să spun «un succes total» dar ieri a plouat, a fost o zi mai grea pentru noi, dar astăzi considerăm că s-a spart ghinionul din Câmpia Turzii. (…) Eu cred că am venit cu oameni de calitate, cu produse de calitate iar publicul nostru a fost unul de calitate, ceea ce nu face decât să ne bucure”.

Imagini de la întregul târg puteţi viziona aici:
Ziua I
Ziua a II-a
Ziua a III-a

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS