Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Echipaje SMURD şi descarcerare solicitate la un eveniment rutier

Eveniment
Tools
Typography

Astăzi dimineaţă, după ora 10.00 a avut loc un accident rutier la intersecţia DJ107C şi DN1E60, din primele investigaţii cauza fiind neacordarea de prioritate.

Informarea ISU

Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 10.20, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism și un ansamblu de vehicul avariate. Șoferul autoturismului nu putea să iasă din acesta, portiera fiind blocată.

Pompierii au acționat pentru a scoate bărbatul pe ușa pasagerului, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite, după care a fost preluat de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri și efectuarea investigațiilor de specialitate.

Șoferul autoturismului era conștient și prezenta mai multe traumatisme

Informarea IPJ

Conducator auto de 61 de ani din com.Poieni, jud.Cluj a condus auto pe DJ 107C, iar la intersectia cu DN1E60 a patruns pe drumul national înspre Huedin, fara a se asigura corespunzator si fara a acorda  prioritate de trecere unui ansamblului de vehicule, condus de un bărbat, de 55 de ani din Beius, județul Bihor, intrand in coliziune cu acesta. Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicala. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul testărilor fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS