Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Incendiu la Aiton. Focul s-a extins de la arderea de vegetaţie

Eveniment
Tools
Typography

O autospecială a intervenit, în cursul acestei dimineți, ca urmare a unui incendiu care a cuprins o casă nelocuită din localitatea Aiton.

Focul s-a extins de la o ardere de vegetație uscată, lăsată nesupravegheată, pe parcursul nopții, la anexele și casa de locuit.

În momentul sosirii pompierilor, focul a consumat cea mai mare parte a materialelor combustibile, fiind active doar focarele care ardeau mocnit, astfel încât casa și anexele din gospodărie au fost distruse în totalitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS