Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct
127 New Articles

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

Draga noastră prietenă și vecină, Andreea Kiss din Turda, jud. Cluj în vârstă de 41 ani, mămică a două fetițe Izabela (15 ani) și Karina (2 ani si 6 luni)  a fost diagnosticată de curând cu Leucemie Mieloidă Acută.

Asociaţia Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi, presei, tuturor celor implicați în desfășurarea evenimentelor şi donatorilor care au reușit să aducă bucurie pe buzele și în ochii lui Horațiu Lazăr! Aparatul de recuperare antispasmic a fost achiziționat și livrat către destinație în data de 17.12.2020. Un lucru demn de toată admirația a fost mobilizarea oamenilor cu suflet mare, care au dat dovadă de solidaritate, respect, încredere și iubire în ceea ce privește fericirea adusă unei ființe prin artă.

Şi la Cluj-Napoca, femeile care s-au confruntat cu violenţa domestică pot să se implice alături de specialişti pentru ajutarea altor femei. Programul Și Eu Reușesc Cluj lansează un grup de sprijin pentru femeile care trec sau au trecut prin violență domestică, completat de consiliere psihologică individuală.

În urmă cu 28 de ani, în anul 1992, Organizația Națiunilor Unite a proclamat ziua de 3 decembrie ca fiind Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. De atunci, an de an, în întreaga lume promovăm un mesaj puternic, un mesaj cu o foarte mare semnificație și îndemn la egalitate.

Preşedintele Asociaţiei Umanitare “Evlavie”, Ioan Maier, s-a arătat de-a dreptul dezamăgit de prestaţia a doi dintre consilierii locali turdeni care nu demult au jurat cu mâna pe biblie să aibă în preocupare binele cetăţenilor pe care îi reprezintă în forul deliberativ local.

More Articles ...