Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Linie Telverde despre coronavirus la Turda

Social
Tools
Typography

Începând de astăzi, 20 aprilie, la nivelul municipiului Turda este deschisă LINIA TELVERDE la care puteți suna pentru a afla informații despre noul coronavirus.

Numărul este 0800 800 487. Oricine are nevoie de informaţii despre noul virus poate suna la acest număr. Însă, dacă aveţi probleme de sănătate sau suspectați că ați putea fi infectat, sunați în continuare la medicul de familie sau la numărul de urgență 112.

Programul de funcționare al liniei telverde este zilnic, între orele 08.00 și 18.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

Personalul medical din subordinea Direcției de Asistenta Socială Turda va raspunde prompt la întrebările dumneavoastră legate de coronavirus.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS