Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

In ce zona vrei sa se desfasoare Zilele Municipiului Turda?

Social
Tools
Typography

În ceea ce priveşte locaţia în care să se desfăşoare Zilele Municipiului Turda - la fel ca la fotbal - golul pluteşte în aer.

Încă nu se ştie care va fi zona plină de gol (cert e că zona plină de gol va rămâne - evident - de căruţă iar evenimentul va avea loc în altă parte). Cele două variante posibile sunt fie centrul municipiului - zona pietonală - fie cartierul Oprişani - zona străzii Tineretului.
Dacă primarul Tudor Ştefănie insistă că zona centrală este cea mai potrivită (asta după ce în anul inaugurării centrului se stricau dalele dacă evenimentul s-ar fi desfăşurat în centru), de partea cealaltă (cel puţin din experienţa anului trecut), Cristian Matei cântă mai bine pe scenă în zona străzii Tineretului.
Dacă ar fi după tine, cetăţeanul, beneficiarul direct al acestei serii de manifestări, tu unde vrei să se desfăşoare Zilele Turzii în acest an?

Ca să te ajutăm să te exprimi, ai un link AICI (asta în cazul în care ţi-a scăpat coloana din dreapta a acestui site).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS