Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Turda si turismul medical

Social
Tools
Typography

Ministrul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Răzvan Vulcănescu, este de părere că zona Turda se pretează la tursim medical.

„Aveţi o mare oportunitate aici prin împrejurimile pe care le aveţi pentru a dezvolta un turism medical”, susţinea Răzvan Vulcănescu ieri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Partidului Conservator Turda. Ministrul secretar de stat – care se referea la sine ca la reprezentantul Ministerului Sănătăţii în Parlamentul României – consideră că pentru a exista la Turda turism medical, Spitalul Municipal Turda trebuie să funcţioneze „ca spital judeţean” cel puţin sub două aspecte: pe de-o parte „pentru a degreva Clujul de multe din cazurile de aici (cazurile medicale din zona Turda – n.r.)” dar şi pentru a putea primi cazuri din străinătate, astfel trezind interesul „unor asigurări private din străinătate care să le convină să deconteze servicii la preţurile din România”. Cu excepţia faptului că era corect „cărora să le convină”, ne întrebăm cum va sprijini spitalul turdean turismul medical în contextul în care unitatea spitalicească turdeană întâmpină dificultăţi, de exemplu, în asigurarea permanenţei la serviciile de urgenţă.
Oricum, ministrul secretar de stat Răzvan Vulcănescu a fost prezent ieri, 6 august, la Turda şi Câmpia Turzii la invitaţia deputatului conservator Mircea Irimie, Răzvan Vulcănescu întâlnindu-se, în aceeaşi zi, atât cu cadrele medicale şi managerii de la spitalul turdean, cât şi cu cei de la Câmpia Turzii.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS