Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Alături de Andreea în luptă cu leucemia 

Social
Tools
Typography

Draga noastră prietenă și vecină, Andreea Kiss din Turda, jud. Cluj în vârstă de 41 ani, mămică a două fetițe Izabela (15 ani) și Karina (2 ani si 6 luni)  a fost diagnosticată de curând cu Leucemie Mieloidă Acută.

De atunci familia ei se află într-o suferință și durere continuă. Ne roagă pe toți cei care avem bunătate si credință să o ajutăm.  

Orice sumă donată o ajută pentru operația de transplant de măduvă osoasă si tratamentul care o precede.  

Suma la care se ridică acest transplant, este de 100.000 €, bani pe care familia ei nu îi are și nici nu i-ar putea strânge fără ajutorul oamenilor cu suflet mare, dornici să îi ajute.

Donațiile pot fi făcute în conturile în lei și euro afișate.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS