Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Reduceri la spitalul turdean

Social
Tools
Typography

În cea mai recentă conferinţă de presă susţinută la sediul Spitalului Municipal Turda, managerul instituţiei spitaliceşti susţinea că, în ultima perioadă, s-au făcut anumite reduceri.

"Am făcut, pe linie financiară, o serie de reduceri importante, pe linie de transport, pe linia de consum de apă", spunea Vasile Grumaz precizând că, în acest sens, s-a reuşit economisirea unei sume de un miliard de lei vechi, sumă care a fost binevenită pentru plata bonurilor de masă, cu atât mai mult cu cât "firma care ne asigura aceste bonuri de masă n-au mai aşteptat o lună şi au cerut banii pe loc".
În plus, Vasile Grumaz consideră că astfel de economii se pot face şi în continuare, iar referitor la fondul contractat cu Casa de Asigurări de Sănătate este în jur de 14 miliarde de lei vechi, în timp ce fondul de salarii este în jur de 12 miliarde de lei vechi iar utilităţile costă instituţia spitalicească aproximativ 2 miliarde de lei vechi, ceea ce înseamnă că "banii ar ajuge pentru utilităţi, salarii şi mai puţin pentru cumpărarea de medicamente, contracte de investigaţii şi aşa mai departe", motiv pentru care managerul Spitalului Municipal Turda este de părere că, în cazul în care nu se reglementează situaţia, este nevoie de un sprijin din partea colectivităţii locale "pentru ca să ne putem desfăşura activitatea".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS