Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

“Banca de alimente” pentru membrii APAH

Social
Tools
Typography

APAH TRANSILVANIA a desfasurat miercuri 24.03.2021 o actiune de distribuire de produse alimentare si non-alimentare catre membrii asociatiei.

Actiunea face parte dintr-o campanie ampla de donatii inceputa in decembrie anul trecut si este realizata in parteneriat cu Asociatia Banca Regionala Pentru Alimente Cluj. Astfel, de la inceputul campaniei peste 100 persoane au beneficiat de produsele donate de partener printre care numarandu-se si conserve, dulciuri, zahar,lapte, masti atat pentru adulti cat si pentru copii, produse de igiena, etc.

Multumim partenerului, membrilor asociatiei si tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei activitati!

Marginean Catalina
Apah Transilvania

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS