Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Provocarea VERII: RENUNȚI ȘI CÂȘTIGI - Campanie Anitfumat

Social
Tools
Typography

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Provocarea presupune renunțarea la fumat pentru o perioadă de șase săptămâni, respectiv între 1 iunie și 12 iulie 2021, inclusiv. În acest timp participanții vor beneficia de consiliere online, psihologică și medicală gratuită. Fiecare participant care v-a respecta regulamentul campaniei publicat pe pagina de internet renuntisicastigi.ro, va fi considerat câștigător și va putea participa la tragerea la sorți a Marelui Premiu, o excursie în valoare de 1200 euro. Fiecare particpant însă va primi un premiu oferit de către editura Viață și Sănătate. Înscrierile la concurs se pot face de pe site- ul https://renuntisicastigi.ro, în perioada 21 – 31 mai 2021,

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Socitatea Română de Pneumologie, Direcția de Sănătate Publică, Agenția Națională Anti-Drog, Societatea Romana de Medicină a Familiei, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj , parteneri media fiind: Speranța TV, TVR Cluj și Radio Vocea Speranței.

Cauză principală de deces, boală și sărăcie, epidemia de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății publice cu care s-a confruntat lumea, omorând peste 8 milioane de persoane pe an.

Tutunul este singurul produs consumat legal care poate ucide până la jumătate (50%) din cei care îl folosesc ca atare fiind cea mai prevenibilă cauza de mortalitate si morbiditate.

Mai multe detalii cu privire la eveniment se pot găsi pe pagina de internet renuntisicastigi.ro sau pe pagina de FACEBOOK, începând cu data de 21 mai.

Pentru detalii sau întrebări vă rugăm să o contactați pe dr. Ana-Maria Zanfir, Directorul Departamentului Sănătate din cadrul Uniunii Bisericilor Adventiste din România, medic primar chirurgie vasculară atât telefonic – 0743 345 820, cât și prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS