Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Veste bună pentru pensionari - Audiențele cu reprezentanții Casei Județene de Pensii CLUJ se reiau, la Câmpia Turzii

Social
Tools
Typography

Începând din această săptămână, reprezentanții Casei Județene de Pensii Cluj revin la Primăria Câmpia Turzii, pentru audiențe cu cetățenii.

Acestea vor avea loc în fiecare zi de miercuri, la Biroul Unic din holul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Astfel, miercuri, 22.09.2021, va fi la Câmpia Turzii doamna Mariana Nicoleta Sălciuan, directorul executiv adjunct al Casei Județene de Pensii Cluj.

În săptămâna următoare, miercuri, 29.09.2021, în Primăria Câmpia Turzii va veni domnul Lucian Nistor Oroian, șef serviciu Casa Județeană de Pensii Cluj.

În cadrul audiențelor cu reprezentanții Casei Județene de Pensii Cluj, cetățenii cu domiciliul în Câmpia Turzii vor putea depune inclusiv dosare întocmite în baza Ordonanței Guvernului României nr. 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945 din motive etnice.

Dosarele se depun PERSONAL. În situația în care din motive întemeiate, solicitantul nu poate depune actele, acestea pot fi depuse prin mandatar, desemnat prin procură notarială.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS