Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

La Turda se pot depune documentele necesare obţinerii ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Social
Tools
Typography

Locuitorii municipiului Turda pot depune documentele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri până la data de 20 noiembrie.

Ajutoarele se acordă pentru perioada 1 noiembrie 2021-31 martie 2022, pentru un singur sistem de încălzire, iar cetățenii care pot beneficia de acest ajutor sunt cei ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt cuprinse între 0 și 1386 lei, iar pentru persoana singură venitul net lunar să fie cuprins între 0 și 2053 lei.

Ajutorul pentru încălzire se acordă pe bază de cerere și declarație pe propria răspundere privind componența familiei și veniturile acesteia, precum și bunurile mobile și imobile deținute.

Formularele de cerere și declarație pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanți de la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) sau se pot descărca de pe site-ul https://bit.ly/3G69L8W.

Cererea și declarația pe propria răspundere se depun la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) personal în intervalul orar 8:00 – 13:00, prin poștă sau online pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS