Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

De ce era nevoie de investitii la spitalul turdean | GALERIE FOTO

Social
Tools
Typography

Spitalul Municipal Turda nu face excepţie când vine vorba de existenţa problemelor financiare cu care se confruntă majoritatea unităţilor sanitare.

Ba mai mult, fiind vorba de clădiri vechi, fără investiţii acestea se degradează, în timp, şi este nevoie de intervenţii pentru ca lucrurile să nu se agraveze. În plus, spitalul turdean avea nevoie şi de o recompartimentare a spaţiilor (completată cu alte amenajări absolut necesare) în vederea obţinerii, în 2014, a acreditării.
Managerul spitalului turdean, Vasile Grumaz, a amintit de lucrările care trebuie să se finalizeze pe parcursul lunii noiembrie a acestui an. Ba chiar şi consilierii locali turdeni au efectuat o vizită la spitalul turdean, însă poate nu toţi au ajuns în diferite zone în care era nevoie de lucrări la unitatea spitalicească, deşi aceste lucruri le-au fost precizate şi cu ocazia prezenţei loc la spital.
În cea mai recentă întâlnire pe care am avut-o cu directorul Vasile Grumaz, acesta ne-a pus la dispoziţie fotografii făcute înainte ca lucrările să înceapă sau chiar imediat după ce au început.
Da, ştim că "o fotografie spune mai mult decât 1.000 de cuvinte" e un clişeu deja, dar măcar pentru cei care poate nu aţi văzut chiar totul câteva imagini nu strică pentru a înţelege nevoia unor intervenţii care măcar să ducă cu gândul că, la un moment dat, ideea de civilizaţie s-ar putea să nu mai fie chiar aşa departe.

{gallery}2013/131120lucrariSpital{/gallery}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS