Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Peste 200 de persone pot fi cazate la Turda in caz de urgenta

Social
Tools
Typography

În cadrul şedinţei Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc la Turda marţi 26 noiembrie 2013, unul din punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei a fost "Spaţiile destinate cazării şi hrănirii persoanelor fără adăpost sau suprinse în trafic, afectate de fenomene meteorologice desosebite".

În ceea ce priveşte persoanele fără adăpost numărul de locuri de cazare de care dispune municipiul Turda în acest sens este de 38. Din acestea, 35 se află la centrul social de pe strada Avram Iancu iar trei astfel de locuri de cazare sunt amenajate la Spitalul Municipal Turda.
Referitor la persoanele "suprinse în trafic, afectate de fenomene meteorologice desosebite", numărul de locuri de cazare depăşeşte 200, acestea fiind împărţite la 4 instituţii de învăţământ din Turda. Mai exact, Mihai Zăhan - reprezentant al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Turda - preciza că 100 de locuri de cazare sunt disponibile la Colegiul Tehnic Turda, 60 de locuri de cazare sunt disponibile la Colegiul "Emil Negruţiu", 40 de locuri de cazare sunt disponibile la Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu" şi 25 de locuri de cazare sunt disponibile la Colegiul Tehnic "Dr Ioan Raţiu".
În plus, primarul Tudor Ştefănie adăuga că municipiul Turda poate oferi şi condiţii de servire a mesei pentru peste 500 de persoane: 200 de persoane la Colegiul Tehnic de pe strada Basarabiei şi 320 de persoane la Colegiul "Emil Negruţiu".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS