Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Spectacol si daruri pentru „ingerii” de la Campia Turzii

Social
Tools
Typography

"Ziua îngerilor" este o manifestare care deja a devenit tradiţie în ultimii zece ani la Câmpia Turzii, o activitate de pe urma căreia au de beneficiat copiii cu nevoi speciale aflaţi în evidenţele administraţiei locale.

Astfel ieri, 3 decmbrie 2013, a avut loc la Câmpia Turzii - în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" - o nouă ediţie a "Zilei îngerilor" în organizarea Primăriei şi Consiliului Local Câmpia Turzii prin SPLAS (Serviciul Public Local de Asistenţă Socială) Câmpia Turzii.
Moderată de Floriana Prahoveanu (şeful SPLAS) şi Tamara Vasinc - mai degrabă cunoscută ca o persoană inimoasă decât ca un lucrător social - activitatea a debutat de la orele 15.00, cu alocuţiunea administratorului public Petre Pop.
"Mă bucur că mă aflu alături de dumneavoastră, că mă aflu la activitatea pe care dumneavoastră o desfăşuraţi în fiecare an, că aţi făcut o tradiţie", spunea Petre Pop adăugând: "Vă felicit pentru organizare pentru că ştiu că este foarte mult de lucru în spatele unei astfel de manifestări", la final administratorul public urând sărbători fericite tuturor celor prezenţi.
Spectacolul pregătit pentru cei peste 100 de copii cu nevoi speciale de la Câmpia Turzii a debutat cu un altfel de îngeri - trupa de majorete Angels din Câmpia Turzii - continuând cu parte din membrii ai clubului de canto Bella Musica printre care s-au numărat Daciana Constantea, Andrada Nicoară, Daria Vereş, Lakatos Alexandra, Radica Stamenovsky, Adela Ciocan şi Vlad Eduard. Reprizele de muzică uşoară au fost pigmentate cu momentele de graţie oferite de perechea formată din Lorena Oltean şi Rareş Florea de la clubul de dans Potaissa Turda.
Dintr-un spectacol dedicat "îngerilor" nu putea să lipsească tradiţia, folclorul. Astfel, copiii cu nevoi speciale, în principal, s-au putut bucura de momentele oferite de ansamblul folcloric "Ardeleana" - coordonat de instructorii Martin şi Cătălin Canta - dar mai ales de invitaţii speciali: Aurora şi Săndel Mihai care au mărturisit că se bucură că sunt prezenţi pentru a încânta copiii de la Câmpia Turzii şi că oricând ar fi invitaţi, vin cu plăcere.
Partea de final a manifestării a fost - cel mai probabil - partea care a creat cea mai mare bucurie în rândul beneficiarilor: fiecare din copiii aflaţi în evidenţele SPLAS ca fiind copii cu necoi speciale au beneficiat de câte un pachet adus special pentru ei de Moş Crăciun.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS