Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Anul viitor ar putea aduce noi locuri de munca la Campia Turzii

Social
Tools
Typography

Prognoza a fost prezentată de primarul Radu Hanga într-o conferinţă de presă organizată în sala "Europa" a Primăriei Câmpia Turzii ieri, 4 decembrie 2013.

Afirmaţiile primarului nu sunt făcute în vânt, ci în baza unor dicuţii purtate deja cu conducerea firmei Jolidon - cunsocut producător de lenjerie intimă care vinde mare parte din producţie la export - care şi-a manifestat intenţia de a crea locuri de muncă la Câmpia Turzii.
Mai exact, Jolidon ar dori să închirieze sala cantinei Colegiului Tehnic "Victor Ungureanu" din Câmpia Turzii unde ar dori să aducă 100 de maşini de cusut pe care să lucreze personal din Câmpia Turzii. "La 100 de maşini de cusut, dacă se lucrează în două schimburi, sunt deja 200 de persoane angajate", spunea primarul municipiului Câmpia Turzii.
De asemenea, primarul Radu Hanga spunea că administraţia locală de la Câmpia Turzii ar urma să se ocupe de partea privind colectarea CV-urilor doritorilor de a se angaja iar, pe de altă parte, de a face toate formalităţile necesare spre a elibera sala în discuţie şi a o putea pune la dispoziţia solicitantului care şi-a manifestat intenţia de a închiria sala pe perioadă nedeterminată.
Faptul că Jolidon ar avea intenţii serioase a fost întărit de primarul de la Câmpia Turzii inclusiv prin faptul că deja ar fi existat discuţii cu Paula Bozdog - directorul Colegiului "Victor Ungureanu" - în vederea organizării unei secţii, a unei linii de şcolarizare, la colegiu pentru ca tineri elevi - cel mai probabil eleve - să fie pregătiţi pentru a lucra ulterior pentru Jolidon.
Mai mult, Radu Hanga spunea că, dacă lucrurile merg conform planului, în luna ianuarie a anului viitor firma va aduce utilajele la Câmpia Turzii, începând ca din luna februarie 2014 să se poată începe, efectiv, lucrul.
Având în vedere că administraţia locală de la Câmpia Turzii şi-a asumat şi promovarea publică a intenţiei firmei Jolidon de a angaja personal, primarul de la Câmpia Turzii a fost întrebat dacă, în urma discuţiilor cu conducerea firmei, are cunoştinţă despre un posibil public ţintă vizat de societate în vederea angajării. Radu Hanga spunea că în general ar fi de preferat persoane care să dea dovadă de seriozitate, să ştie să utilizeze maşini de cusut, persoane care să aibă experienţă în acest domeniu, dar şi persoane dispuse să înveţe şi, deci, să se califice la locul de muncă, primarul Câmpiei Turzii spunând că cel mai probabil oferta de muncă a Jolidon s-ar adresa personalului de sex feminin, personal, cel mai probabil, tânăr.
Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă Radu Hanga a amintit şi de discuţii purtate cu o firmă italiană care ar fi interesată să deschidă la Câmpia Turzii o linie pentru producţia de rezistenţe electrice folosite pentru aparatele electrocasnice de tipul cafetierelor, a caloriferelor electrice cu ulei etc., produse care s-ar vinde, în principal, în ţări precum Franţa.
În acest sens, spunea Radu Hanga, ar putea fi vorba de aproximativ 50 de locuri de muncă - sau poate mai mult - ce ar putea fi create la Câmpia Turzii.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS