Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

CAMPIA TURZII: Mos Craciun a ajuns si la centrul „Carine”

Social
Tools
Typography

Ieri, 16 decembrie 2013, în incinta centrului Carine de la Câmpia Turzii a avut loc un eveniment deosebit pentru copiii şi tinerii care beneficiază de îngrijire la centru.

Începând cu orele 11.00 spaţiul a devenit neîncăpător pentru copii, tineri, părinţi şi invitaţi. Cum era şi normal, cel mai aşteptat şi mai important invitat a fost Moş Crăciun. Alături de acesta au mai fost prezenţi, însă, şi Floriana Prahoveanu (şeful serviciului SPLAS Câmpia Turzii), primarul Radu Hanga, administratorul public Petre Pop şi Simina Şipoş, în calitate de preşedinte al organizaţiei de femei din cadrul PSD Câmpia Turzii.
Pentru că l-au aşteptat un an întreg, copiii şi tinerii de la centrul de recuperare pentru copii şi tineri cu dizabilităţi de la Câmpia Turzii au oferit pentru Moş Crăciun un spectacol pe cinste. Astfel, cu copiii pe genunchi sau nu, Moş Crăciun a ascultat cântece, poezii şi colinde pregătite de copiii şi tinerii de la centrul Carine.
Printre cei care au dorit să îl impresioneze pe Moş Crăciun au fost şi Andrada Okros, Daria Popa, Daria Vereş, Matei Vereş, Teodora Dan şi Vanesa Erdo.
Pentru efortul, pentru strădania lor, copiii şi tinerii au fost răsplătiţi cu daruri aduse de Moş Crăciun. De această dată, ucenicii moşului au fost doamenele de la organizaţia de femei a PSD Câmpia Turzii, organizaţie care a pregătit, din bani proprii, 63 de pachete cu cadouri pentru cei 63 de copii şi tineri care beneficiază de serviciile centrului Carine. "Noi am adus în total 63 de pachete. De toţi sunt 63 de persoane. Nu au fost prezenţi toţi, dar am lăsat toate pachetele la centru să ajungă şi la cei care nu au fost prezenţi astăzi aici" preciza Simina Şipoş, liderul OFSD Câmpia Turzii.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS