Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Copiii ajută copii! - Aleargă în COOLori

Social
Tools
Typography

Revenim și în acest an pentru a face alergatul mai distractiv, amuzant și … colorat pentru cei mici! Avem o locație frumoasă, culori pregătite, echipamente adecvate și o cauza demnă de implicare.

CE?

O pistă de 1,5 km cu un traseul marcat ce așteaptă să fie parcurs de către 150 participanți cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Pe parcursul traseului, din 200 în 200 de metri voluntarii noștri îi vor încuraja pe copilași cu ajutorul prafurilor colorate. La final, plini de culori, ne vom bucura de realizarea lor cu cea mai creativă ședință foto pe ritm muzical.

DE CE?

Asociația Activ Pentru Tine organizează acest eveniment pentru un singur scop - acela de a le da șansa 15 copii din medii defavorizate să meargă în tabără. Din fondurile adunate ne dorim să le oferim momente de joacă, dar și ocazia de a cunoaște lumea altfel și de a se dezvolta prin diferite activități.

Vrem ca cei înscriși să se bucure de reușita lor și să realizeze implicarea socială a fiecăruia. Toți copilașii implicați în evenimentul Aleargă în COOLori vor fi uniți în fața unor provocări de bine și vor fi exemplul evenimentelor viitoare.

UNDE și CÂND?

8 IUNIE 2022

în pădurea de lângă satul Copăceni, județul Cluj

⌚15:30 pregătire înscrierilor

⌚17:00 cursa colorată.

CUM?

Pentru a participa vă puteți înscrie prin achiziționarea unui bilet, prin donația minimă în valoare de 100 RON. Puteți ajunge în posesia biletelor:

  • prin completarea formularului: https://bit.ly/3wp353g
  • la Cafeneaua de Acasă
  • de la voluntarii noștri care vor merge prin școli pentru a promova evenimentul.

Toți participanții primesc la înregistrare biletul de participare, un tricou pentru traseul pregătit, un ghiozdan colorat plin cu surprize colorate și o diplomă de participare.

❗Dacă doriți să ne susțineți și nu puteți participa la eveniment, aveți oportunitatea de a cumpăra un bilet de "Susținere de la Distanță" în valoare de 10 RON (prin transfer bancar în contul RO35OTPV200001343367RO02, OTP Bank, Asociația Activ pentru Tine).

Vă așteptăm să alergăm în culori și să construim împreună speranță pentru cei din mediile defavorizate!

https://facebook.com/events/s/alearga-in-coolori-editia-ii/1580706008990843/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS