Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Conducerea Salinei Turda a dus cadouri copiilor de la manastirea Dumbrava

Social
Tools
Typography

Mai mulţi reprezentanţi ai societăţii Turda Salina Durgău SA s-au deplasat vineri, 3 ianuarie 2014, la mânăstirea Dumbrava unde au oferit cadouri copilor care sunt cazaţi la mânăstire.

Printre cei care s-au deplasat la Dumbrava s-au numărat managerul general Vasile Tot, împreună cu Ovidiu Mera, Cristel Frânc şi Florin Vulturar.
"Am avut mai multe pachete cu dulciuri şi am mai dus şi obiecte promoţionale - agende, calendare - şi am căzut de acord să le ducem la Dumbrava, unde sun peste 100 de copii care acolo locuiesc, acolo mănâncă, acolo fac şcoală... Cei care sunt la cursuri superioare bănuiesc că îi aduce la Turda la şcoală" spunea Vasile Tot, noul manager de la Salina Turda.
De asemenea, în urma discuţiilor purtate cu părinele de la mânăstire, managerul Salinei Turda spunea că s-a convenit să ofere un pachet de vizite copiilor care au nevoie de tratament dar şi celor care îşi doresc doar să viziteze. "Noi mergem cu pachetul de vizitare gratuită cu aprobarea Consiliului de Administraţie", adăuga Vasile Tot precizând, însă, că nu s-a stabilit concret când vor fi efectuate vizitele de către copiii nevoiaşi de la mânăstirea Dumbrava dar că, în urma unor discuţii ulterioare se vor fixa datele la care să fie efectuate vizitele.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS