Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Centrul de zi Clement, exemplu de bune practici la nivel național

Social
Tools
Typography

Primarului Dorin Lojigan i-a fost înmânat - miercuri, 14 decembrie, premiul obținut de Municipiul Câmpia Turzii, în cadrul concursului „EXEMPLE DE BUNE PRACTICI ÎN SERVICIILE SOCIALE ADRESATE PERSOANELOR VÂRSTNICE”.

Concursul a fost organizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, iar premiul obținut de Municipiul Câmpia Turzii certifică serviciile sociale excelente de care se bucură persoanele vârstnice, prin munca și profesionalismul personalului de la Centrul de Zi „Clement”.

„Distincția primită ne onorează și ne determină ca, și pe viitor, să furnizăm servicii sociale de calitate acestor persoane. Felicit echipa Centrului de Zi CLEMENT pentru eforturile depuse și atenția pe care o acordă seniorilor comunității. Încă o dată, Municipiul Câmpia Turzii este dat exemplu, la nivel național și în ceea ce privește serviciile sociale adresate acestei categorii de vârstă. Le mulțumesc atât colegilor de la Centrul de Zi Clement, cât și tuturor angajaților Direcției de Asistență Socială pentru implicarea și omenia de care dau dovadă în raport cu beneficiarii de servicii sociale”, afirmă domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS