Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

„Crăciun pentru bunici”

Social
Tools
Typography

Spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă compasiune și apreciere pentru toate persoanele, inclusiv pentru cei mai puțin norocoși. Cu această idee în gând, Centrul pentru seniori „Respect”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Pavel Dan” au inițiat o campanie denumită „Crăciun pentru bunici”.

În cadrul acesteia, elevii clasei IB, coordonați de doamna profesoară, Diana MARIN, au dus bucuria colindului tradițional beneficiarilor centrului care trăiesc singuri. Pe lângă colindă, copiii le-au oferit bunicilor și câte o felicitare, confecționată în colaborare cu preșcolarii din Grupa Ursuleților, de la Grădinița „Lumea Prichindeilor”, educatoare Dorina GALEA și Andreea CUCUREAN.

Pentru gestul lor, micuții au fost răsplătiți cu dulciuri, dar au primit și povețe foarte valoroase, din partea bunicilor.

Centrul pentru Seniori „RESPECT” este un centru socio-medical care oferă sprijin şi suport pentru persoanele vârstnice izolate la domiciliu, prevenind marginalizarea/excluderea lor socială, scopul principal fiind prevenirea instituţionalizării persoanelor vârstnice în centre rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă/ cămine pentru persoane vârstnice, de îmbunătăţire a calităţii vieţii persoanelor de vârsta a III-a şi socializarea lor.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS