Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Este ziua mamei!

Social
Tools
Typography

Mama este cea mai importantă ființă din viața noastră, iar luna martie ne oferă oportunitatea prin care învățăm să o apreciem mai mult și să îi mulțumim pentru toate sacrificiile și iubirea pe care ne-o oferă.

Deoarece ziua de 8 martie este atât de specială, Centrul „Carine” a organizat un eveniment dedicat mămicilor copiilor care beneficiază de servicii în cadrul programelor de recuperare.

Copiii cu dizabilități îndrumați de terapeuții Centrului au confecționat o felicitare din carton sub forma de inimă, pe care au imprimat urma palmelor lor.  Acestea au fost dăruite mămicilor, în cadrul evenimentului de astăzi.

Toți cei prezenți au asistat la un spectacol de muzică a interpretei, Sorina Ureche - Neculai, precum și la o piesă de teatru de păpuși, pusă în scenă de Asociația Ianna/Floare Aleasă.

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, prezent la eveniment, a fost profund impresionat de măiestria și inocența pură cu care copiii aceștia dăruiesc. Adresându-se mamelor, le-a felicitat din suflet pentru eforturile depuse în susținerea și educarea copiilor, iar terapeuților Centrului de Zi „Carine” le-a transmis toată aprecierea pentru ceea ce au reușit să facă în activitatea lor.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS