Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Locuri de muncă la o companie multinaţională din domeniul construcţiilor

Social
Tools
Typography

Una dintre companiile multinaționale prezente local, care activează în domeniul materialelor de construcții , oferă  următoarele locuri de muncă:

  • 4 operatori
  • 1 electrician la linia nouă care se va deschide anul acesta
  • 3 excavatoriși (la carieră)
  • 1operator foreză ( la carieră)

Compania oferă un mediu de lucru favorabil dezvoltării profesionale, unde accentul este pus asupra bunăstării angajaților și asupra încurajării performanței.

Printre numeroasele beneficii de care se pot bucura angajații se numără asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou și prime de sărbători, prime de vacanță și indemnizație de transport.

Contact:

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare de la:
Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă
Turda, jud. Cluj, str. Libertăţii nr. 2-4
Tel/fax: 0264-317164
Mobil: 0749-242012

Program cu publicul:
Luni - Joi: 9.00-15.00 Vineri : 9.00-12.00

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS