Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou din partea Moșului

Social
Tools
Typography

Campania caritabilă a fost inițiată de președintele Consiliului Județean, dl. Alin Tișe

Luni, 18 decembrie, în amfiteatrul complexului hotelier Univers T, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a împărțit cadourile pregătite de către clujeni pentru copiii instituționalizați din cele 32 de centre și case de tip familial din județul Cluj, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne-am bucurat extrem de mult pentru că am reușit să facem o bucurie celor 240 de copii din centrele DGASPC din tot județul Cluj. A fost extrem de emoționant să-i văd pe acești copilași luându-și cadoul pregătit cu mare grijă și implicare de către clujenii de bine, care au ales să facă un gest nemaipomenit pentru aceste suflete mai puțin norocoase. Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei care s-au implicat în campanie și clujenilor care au răspuns pozitiv aceste inițiative, în premieră, pentru noi”.

Campania caritabilă de Crăciun „Adu o bucurie de sărbători!” a fost un proiect de tip „shoe box” inițiat de domnul Alin Tișe, pentru toți copiii  instituționalizați în cadrul DGASPC Cluj, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestei campanii, clujenii cu suflet mare au putut alege unul sau mai mulți copii, cărora să le ofere pachete conținând câte un obiect specific vârstei fiecăruia: rechizite, obiecte de uz personal, articole de îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, etc.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat această campanie caritabilă, Consiliul Județean ia în considerare continuarea acestui proiect și în anii următori.

Biroul de presă
19 decembrie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS