Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Centrul comunitar de igienă și sănătate – un proiect care vine în sprijinul comunităţii defavorizate din municipiul Turda, cu accent special pe copiii aflaţi în situaţie de risc social

Social
Tools
Typography

Lucrările la cele două clădiri ale centrului, situate pe strada 22 Decembrie, se concentrează pe finisajele exterioare ale corpului B, în timp ce pentru corpul A se desfășoară lucrările la finisajele interioare.

Odată ce finisajele interioare şi exterioare vor fi finalizate, centrul va fi echipat cu facilități moderne, inclusiv un cabinet medical și o ambulanță, cu servicii esențiale de sănătate și asistență medicală, precum şi facilități de igienă, băi și grupuri sanitare.

Pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea sănătoasă a copiilor, e important să privim mai profund: educaţia şi confortul emoţional joacă un rol important în această misiune.

De aceea, centrul va oferi și servicii de consiliere și educație parentală pentru copii şi părinţii lor.

Prin oferirea unui mediu sigur și stabil, îi încurajăm pe copii să se dezvolte la potențialul lor maxim și să devină adulți sănătoși și echilibrați.

Proiectul „Construire Centru comunitar de igienă şi sănătate şi Construire Centru social pentru copii aflați în situație de risc social” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 9.

Biroul de presă

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS