Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Ajutor de la "Maica Tereza"

Social
Tools
Typography

O nouă asociaţie a luat fiinţă în judeţul Cluj: Asociaţia "Maica Tereza" Protectoarea Persoanelor cu Dizabilităţi Câmpia Turzii.

Deşi este la început de drum, reprezentanţii asociaţiei au reuşit să aducă pentru persoanele aflate în dificultate din Turda şi Câmpia Turzii un transport cu ajutoare care constă în paturi electrice, scaune cu rotile, televizoare şi alte bunuri materiale destinate persoanelor cu dizabilităţi.
Aceste donaţii au venit din Italia, transportul acestora fiind acoperit din sume alocate de Salina Turda, Compania de Apă Arieş şi Domeniul Public Turda. Le mulţumim domnilor directori, avocat Puiu Tot, inginer Cristian Matei şi inginer Adrian Sălăgean pentru sprijinul acordat şi speram ca pe viitor să ne fie alături în activităţile noastre.
"Săptămâna viitoare vom încerca să mai aducem un transport cu materiale" menţionează preşedintele asociaţiei domnul Deak Andrei.
Aceste acţiuni fac parte din proiectul "Un ajutor, un zâmbet pentru o viaţă mai bună".
Pentru informaţii şi alte detalii ne puteţi contacta la nrumărul de telefon 0755-745705 sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Biroul de presă al Asociaţiei
"Maica Tereza" Protectoarea Persoanelor cu Dizabilităţi Câmpia Turzii
Deak Andrei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS