Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sat, Jul
101 New Articles

O noua sesiune de informare si consiliere pentru somerii din Campia Turzii

Social
Tools
Typography

Municipiul Câmpia Turzii în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj implementează Proiectul "ŞOMERII DIN CÂMPIA TURZII SPRE O NOUĂ MESERIE", care are ca obiectiv îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor, cu accent pe şomerii de lungă durată şi pe cei tineri, prin oferirea unui pachet integrat de servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă, incluzând servicii de informare, consiliere, mediere şi formare profesională pentru facilitarea accesului şomerilor pe piaţa muncii.

În cadrul proiectului informarea şi consilierea profesională constituie ansamblul de servicii oferite în mod gratuit, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Acestea sunt:
• furnizarea de informaţii privind piaţa muncii şi evoluţia ocupaţiilor;
• evaluarea şi autoevaluarea personalităţii în vederea orientării profesionale;
• dezvoltarea abilităţii şi a încrederii în sine a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în vederea luării deciziei privind propria carieră;
• instruirea în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă, de exemplu: prezentarea la interviu, întocmirea unui CV, etc.
Joi, 31 iulie 2014, persoanele înscrise în meseriile de calificare stivuitorişti, sudori, mecanici auto şi vulcanizatori, precum şi persoanele înscrise la cursuri care nu au beneficiat de consiliere personală din data de 15 iulie 2014, sunt invitate la Cafeneaua Culturală din cadrul Palatului Cultural Ionel Floaşiu Câmpia Turzii, Piaţa Mihai Viteazu nr. 8, în vederea informării şi consilierii, după următorul program:
• Ora 9,30 - persoanele înscrise pentru calificare în meseriile de stivuitorişti, vulcanizatori, mecanici auto şi sudori.
• Ora 11,30 - persoanele înscrise pentru calificare în meseriile de sudori, vulcanizatori şi mecanici auto, care nu au beneficiat de consiliere personală şi care au participat la activităţile din 15 iulie 2014.

Responsabil Comunicare
Georgeta PETROVAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS