Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

TURDA: Alimentele de la Uniunea Europeana, inca nu!

Social
Tools
Typography

Ca urmare a Hotărârii de Guvern Nr. 799 din 17 septembrie 2014 privind implementarea Programului Operaţional "Ajutorarea persoanelor defavorizate" în anul 2014, vor beneficia de ajutoare alimentare următoarele categorii sociale: şomeri, pensionari cu venituri mici, persoane cu dizabilităţi şi veterani de război, prin programul derulat de Uniunea Europeană.

Beneficiarii vor primi ajutoarele în baza unui cupon, care va fi trimis prin poştă, conform datelor existente la nivelul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, instituţie care actualizează anual baza de date privind persoanele care sunt incluse în grupul-ţintă şi pentru care vor fi tipărite cupoanele individuale.

Deşi o parte din cupoate au ajuns la beneficiari, până la această dată, la Turda nu a sosit nici un produs, iar din datele furnizate de Consiliul Judeţean Cluj nu se cunosc încă agenţii economici care vor livra aceste ajutoare. În momentul în care autoritatea locală va primi o infomare în acest sens referitoare la tipul de produse şi cantitatea ce va reveni fiecărui beneficiar, o vom da publicităţii, urmând ca în termen de 30 de zile să fie distribuite alimentele.

Reamintim că ajutoarele alimentare se ridică doar de către persoanele din grupul-ţintă de la centrul de distribuţie pe baza cuponului individual şi a actului de identitate.

Primar Municipiul Turda
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS