Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Copilarie in culori" cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copiilor

Social
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copiilor, Primăria Câmpia Turzii prin Centrul de Recuperare "Carine" împreună cu DGASP Cluj prin Centrul de Zi "Spiriduşii" Câmpia Turzii, organizează un marş intitulat "COPILĂRIE ÎN CULORI", cu desfăşurare în data de 20 noiembrie 2014, între orele 11.00-12.00.

Această manifestare reprezentă un prim pas în cadrul unei campanii de sensibilizare a tuturor celor implicaţi în munca cu copiii, dar nu numai, ci şi a societăţii în general cu privire la nevoia de schimbare în ce priveşte abordarea copiilor, prin prisma drepturilor pe care le au, învăţându-i în acelaşi timp să devină adulţi responsabili.

Traseul: parcul situat vis-a-vis de Primăria Câmpia Turzii, traversarea centrului oraşului, ocolirea Liceului Teoretic "Pavel Dan" şi oprire în parcul mare al oraşului, unde se vor lansa lampioane şi baloane. Participanţii la marş vor fi: beneficiarii celor două centre organizatoare, copii şcolari şi preşcolari, membrii ai instituţiilor şi organizaţiilor locale şi colaboratori ai centrelor, aproximativ 300 de persoane.

Dacă gândiţi şi simţiţi la fel, alăturaţi-vă nouă!

Coordonator Centrul de Recuperare "Carine"
Irina Munteanu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS