Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Mosul a venit la Campia Turzii de "Ziua Ingerilor" | GALERIE FOTO

Social
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Persoanelor cu Dizabilităţi, administraţia locală de la Câmpia Turzii a pregătit un eveniment pentru copiii cu nevoi speciale din municipiu.

"Cu emoţie mă gândsc că a trecut deja un an de când ne-am întâlnit împreună în această sală" au fost cuvintele pe care Floriana Prohoveanu le-a adresat celor prezenţi, şeful Serviciului de Asistenţă Socială continuând: "Mă refer la aceşti copii minunaţi, care sunt acum în sală şi la dumneavoastră, părinţi minunaţi care, cu dăruire şi devotament şi cu abnegaţie faceţi ca acestor copii să le fie viaţa mai bună".

Dacă la organizarea evenimentului şi-au dat concursul Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii prin Serviciul de Asistenţă Socială, demne de menţionat sunt apariţiile micilor arişti locali din Câmpia Turzii, fie că era vorba de cântec sau dans, toţi cei care au urcat pe scenă dându-şi concursul pentru un spectacol reuşit.

Din peisaj nu au putut lipsi clovnul Scamă care a adus zâmbetul şi fericirea pe feţele şi în sufletele copiilor cu dizabilităţi şi nici cel mai important personaj, Moşul, care, aşa cum îi este obieciul, a venit pregătit cu daruri pentru toţi copiii.

Cuvinte pentru cei cărora le era dedicat evenimentul a avut şi primarul Câmpiei Turzii Radu Hanga: "Această manifestare are loc la Câmpia Turzii din anul 2003. Momentul este dedicat în special copiilor care au anumite probleme şi sunt la începutul vieţii şi avem în Câmpia Turzii, în evidenţele noastre, un număr de 150 astfel de copii. Noi facem tot ce este omeneşte posibil să ajutăm această categorie de pui de oameni şi vreau să vă spun, de exemplu, că pentru copiii cu handicap grav, pentru familiile acestora, asigurăm asistenţi personali plătiţi de la bugetul local. Căutăm să ajutăm şi părinţii, pentru că toţi au nevoie de ajutor: atât copiii, cât şi părinţii lor".

Cum spuneam, însă, momentele cele mai savurate au fost cele de spectacol precum şi cele în care Moşul şi-a făcut datoria şi a împărţit darurile aduse pentru copii.

În continuare nu ne rămâne decât să vă rugăm să acordaţi un rând de aplauze şi pentru domnul Alin Pop care a avut bunăvoinţa să ne pună la dispoziţie imaginile de mai jos.

{gallery}2014/141203ingeri{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS