Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Conferinta de presa privind derularea proiectului "Somerii din Campia Turzii spre o noua meserie"

Social
Tools
Typography

- comunicat -
Avem deosebita onoare de a vă invita să luaţi parte la conferinţa de presă, organizată cu ocazia încheierii primei jumătăți a perioadei de implementare a proiectului "ŞOMERII DIN CÂMPIA TURZII SPRE O NOUĂ MESERIE" derulat de către Municipiul Câmpia Turzii în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj.

Evenimentul va avea loc marţi, 09 decembrie 2014, cu începere de la ora 10,00 la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii, str. Piaţa Mihai Viteazu, nr.8, Sala Mică .

În cadrul evenimentului va avea loc:

1. Bilanţul privind activitatea proiectului- obiective, rezultate planifícate, rezultate atinse;

2. Luări de cuvânt din partea conducerii Primăriei Municipiului Câmpia Turzii,a managerului de proiect, a lectorilor-formatori dar și a beneficiarilor direcţi ai finanţării obţinute prin intermediul proiectului-șomerii participanţi din Câmpia Turzii;

3. Prezentarea activităţilor viitoare care vor fi derulate până la finalizarea proiectului.

Manager proiect,
Irimie Emil Popa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS