Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Activitati de socializare pentru copiii de la centrul "Carine"

Social
Tools
Typography

În data de 12.12.2014, începând cu ora 10.00, la Palatului Cultural ,,Ionel Floaşiu'' (holul mare), Centrul de Recuperare « Carine » organizează o serie de activităţi de socializare şi de petrecere a timpului liber cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o serbare pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi asistaţi, momente aşteptate cu mare nerăbdare de către aceştia în fiecare an.

Astfel că este vorba despre serbarea de Crăciun, venirea moşului şi o mică petrecere cu surprize pentru beneficiari, organizate şi susţinute de către echipa centrului. Cu acest prilej şi ca răsplată pentru efortul depus pe parcursul întregului an, copii şi tineri vor fi recompensaţi cu cadouri oferite tocmai de Moş Crăciun.

Coordonator Centrul de Recuperare „Carine"
Irina Munteanu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS